4 overwinningen in Garyp, 3 in Houten

4 overwinningen in Garyp, 3 in Houten

20 juli 2019

Stal Huckriede was vrijdagmiddag en –avond in het Friese Garyp waar de nationale hackney’s waren uitgenodigd. Het werd één groot succes op de Paardendagen Tytsjerksteradiel.

Met Ardinglas Hot Chocolate won Lambertus de limietklasse en werd Anneke Borkent tweede met Brookfield Olympic Dreams. Met Brookfield May Way won Anneke later de ereklasse kleine maat, nu was de tweede plaats voor Lambertus met Noddyvyse Magic Moment.
In de damesklasse reed Annemiek Greidanus Brookfield May Way naar de overwinning en werden Anneke en Brookfield Olympic Dreams derde. Met beide Brookfield pony’s in tandemformatie won Lambertus het vierde oranjelint van de avond.

HOUTEN

Vandaag was stal Huckriede alweer vroeg aanwezig in het Utrechtse Houten was het Gouden Bolhoed concours werd gehouden. Het was Anneke die met de hackney’s twee overwinningen boekte. In de limietklasse was Noddyvyse I am Here niet te kloppen en in de damesklasse was Brookfield Olympic Dreams de beste. Brookfield May Way werd tweede in de ereklasse kleine maat.
Grote maat Tivoli Ebony werd met Lambertus tweede in de limietklasse.

Bij de tuigpaarden was er één overwinning en die werd behaald door Kevin met Renvyle Imondro bij de Young Riders. Imondro werd met Anneke in de damesklasse na arbitrale beslissing tweede.
Just Lucky werd in de sterke tussenlimiet heel mooi tweede en Bommelsteijn’s Hubert kwam in de grote limiet niet verder dan de vierde plaats. Met Haarman in het span naast Heliotroop VDM werd Henk Hammers ditmaal vijfde in de ereklasse.
Tivoli Ebony

« Terug