3 overwinningen op prachtig concours Norg

3 overwinningen op prachtig concours Norg

30 juli 2019

Dinsdagmiddag/avond 30 juli was stal Huckriede aanwezig op het groot nationaal concours van Norg en boekte in de hackney rubrieken 3 overwinningen. In het dameskampioenschap werd Anneke Borkent reservekampioen met Renvyle Imondro.

De eerste overwinning werd behaald door Lambertus in de limietklasse kleine maat met de goedgekeurde hengst Ardingly’s Hot Chocolate die bijzonder hoog van de vloer ging en zich heel constant presenteerde. Ook Noddyvyse I am Here liep een sterke wedstrijd maar verloor helaas een ijzer en werd derde met Anneke Borkent.

Bijzonder en verrassend was de overwinning bij de tweespannen hackney’s waar Hot Chocolate en I Am Here voor het eerst als span optraden en zoveel indruk maakten dat ze gelijk eerste werden. Eenheid in beweging en front was hun kenmerk.

Anneke won met de bijzonder deftig en pronkende Brookfield Olympic Dreams de damesklasse.

In het ereklasse kampioenschap kleine maat moest Anneke met Brookfield May Way genoegen nemen met de derde plaats. In de limietklasse grote maat werd Tivoli Ebony vierde.

Tuigpaarden

Met de tuigpaarden werden ook mooie resultaten behaald.

Natuurlijk gingen Anneke en Imondro voor de titel in de damesklasse en waren in topvorm, maar dat was de kampioen ook en dan is de reservetitel het hoogst haalbare.

Bommelsteijn’s Hubert werd derde in de hoge limietklasse en Business vijfde in de ereklasse.

In de finale om de bronzen Bartje werd Henk Hammers derde met Business, Haarman en Heliotroop VDM en eindigde ook derde in eindstand.

Wij feliciteren alle rijders en eigenaren van de kampioenen.
Klavertje- 3 derde in competitie om Bronzen Bartje

« Terug