Brookfield Olympic Dreams kampioen

Brookfield Olympic Dreams kampioen

3 augustus 2019

Op het prachtige en goed georganiseerde concours hippique van Rijs werd Anneke Borkent vandaag Nederlands kampioen in de damesklasse met Brookfield Olympic Dreams (v. Aghaderg Brookfield).

De kleine merrie liep heel parmantig en gedegen naar haar eerste solo titel waarbij ze geheel foutloos was. In de stand show had ze haar visitekaartje al afgegeven maar in de allesbeslissende finale met drie stelde Anneke haar nogmaals heel deftig voor en was elke pas raak.

Ook in het span met halfbroer Brookfield May Way werd het oranje rozet bemachtigd. Lambertus had eerder al de limietklasse gewonnen met Ardingly’s Hot Chocolate, waar Anneke derde werd met Noddyvyse I Am Here.
In de ereklasse kleine maat was er een tweede plaats voor Brookfield May Way. Noddyvyse Magic Moment werd derde.

Tivoli Ebony werd ook tweede in de limietklasse grote maat.

Bij de tuigpaarden was er een mooi overwinning voor Lambertus en Just Lucky in de limietklasse. De zwarte hengst maakt zich groot en klimt er hoog in waarbij de voorbenen ruim worden weggezet.
Business werd derde in de ereklasse en Renvyle Imondro leek de damesklasse te winnen maar moest toch genoegen nemen met een tweede plaats.

Haarman leek op een vrije dag af te stevenen maar werd toch ingezet in randem van Leendert Veerman en werd mooi tweede in het kampioenschap.

Al met een succesvolle dag.
Just Lucky wint limietklasse

« Terug