5 x winst op jubileum concours Drogeham

5 x winst op jubileum concours Drogeham

9 september 2019

Voor stal Huckriede was het 40ste CH van Drogeham van 7 september jl. met vijf overwinningen een zeer geslaagde dag. Daarnaast waren er ook nog vier tweede prijzen en won Kevin de competitie Young Riders bij de tuigpaarden met Renvyle Imondro. Amy Tewis won de zowel de finale als het eindklassement bij de Young Riders hackney’s.

In de limietklasse voor kleine maat mocht Lambertus met Ardingly’s Hot Chocolate de ereronde aanvoeren gevolgd door Anneke Borkent met Brookfield Olympic Dreams.

In de damesklasse was Anneke met Brookfield May Way de onbetwiste winnares evenals in de ereklasse kleine maat. Met Noddyvyse Magic Moment werd Lambertus tweede.

Beide Brookfield pony’s waren als span ook niet te verslaan en kwamen nu samen op kop. In de limietklasse grote maat was er een tweede plek voor Tivoli Ebony.

Bij de tuigpaarden was Renvyle Imondro in grote vorm. Met Anneke Borkent werd de damesklasse overtuigend gewonnen en Kevin werd tweede in de finalewedstrijd bij de Young Riders, maar won wel het eindklassement.

Voor Kevin was dit de vierde keer dat jij een Young Riders competitie won, twee keer bij de hackney’s en twee keer bij de tuigpaarden.

Ardingly's Hot Chocolate wint limietklasseKevin wint Young Riders competitie met Renvyle Imondro

« Terug