Hot Chocolade wint competitie, Hubert reserve kampioen

Hot Chocolade wint competitie, Hubert reserve kampioen

23 september 2019

In een zonovergoten Amersfoort werd in het Schothorstpark zaterdag 21 september de paardensportdag van Hoogland gehouden.

Stal Huckriede was aanwezig met de hackney pony hengsten Ardingly’s Hot Chocolate en Noddyvyse Magic Moment en de tuigpaard hengst Bommelsteijn’s Hubert.

Voor Hot Chocolate stond de competitie finale op het programma en de bruine hengst won net als alle vorige competitiewedstrijden ook deze finalewedstrijd. Met zijn typische hackney bewegingen gaf hij de concurrentie het nakijken en won de competitie.

Magic Moment was in topvorm en leek onbedreigd de ereklasse kleine maat te winnen, maar hij verloor een voorijzertje en werd tweede. In de wedstrijd viel het eigenlijk niet op dat hij een ijzer had verloren waardoor de jury toch vond dat de tweede plek verdiend was.

Cizandro zoon Hubert van Jaap van der Meulen deed mee in het Nederlands kampioenschap voor dekhengsten en behaalde de reserve titel. Hubert liep een hele beste wedstrijd, ging ruim en krachtig over de benen en liet een heel mooi front zien.

Noddyvyse Magic MomentBommelsteijn's Hubert reservekampioen dekhengsten

« Terug