Zes overwinningen op eerste promotie concours 2020 in Tolbert

Zes overwinningen op eerste promotie concours 2020 in Tolbert

22 augustus 2020

Zaterdag 22 augustus ’20 vond voor stal Huckriede de eerste wedstrijden van 2020 plaats op het concours van Tolbert. In deze lastige corona tijd leek het er lange tijd op dat er dit jaar helemaal geen wedstrijden verreden mochten worden, maar gelukkig mag het weer en zijn een aantal organisaties die het aandurven.

Op de prachtige locatie bij de HJC-manege in Tolbert werden voor alle drie de aangespannen disciplines een aantal goed gevulde rubrieken verreden met volop publiek langs de kant. De paarden van stal Huckriede waren in vorm en wonnen zes van de zes wedstrijden waarin gestart werd.

Bij de tuigpaarden was Lambertus met de zwarte hengst Just Lucky (v. Wentworth Ebony) in de tussenlimietklasse niet te verslaan. Met een hoge ruime actie in de voorhand en krachtige achterhand walste Lucky, met ook de hals er bovenop, door de piste. Dan Renvyle Imondro (v. Cizandro) van F. Fitzpatrick!

Sensationeel hoe hij door de baan ging in de hoge limietklasse. De voorhand huizenhoog showend kwam hij boven de hekken uit en liep een foutloze wedstrijd en pakte onbedreigd de overwinning. Ook in het damesnummer met Anneke Borkent was de bruine niet de pakken.

Bij de hackney’s pakte Anneke Borkent drie keer een oranje rozet. In de hoge limietklasse met Noddyvyse I Am Here (v. Heartland Propet) die veel balans en regelmaat op de mat legde en zich actievol showde. In de ereklasse kleine maat was Anneke opnieuw de beste, nu met de hengst Brookfield May Way (v. Aghaderg Brookfield). Lambertus had Noddyvyse Magic Moment (v. Heartland Propet) ook heel best in vorm en werd op korte afstand tweede.

De deftige merrie Brookfield Olympic Dreams (v. Aghaderg Brookfield) zegevierde in de damesklasse.

Al met al een prachtige concours dag op een super georganiseerd concours in Tolbert.
Just Lucky wint onbedreigt tussenlimietklasseNoddyvyse I am Here wint hoge limietklasseNoddyvyse I am Here wint hoge limietklasse
Brookfield May Way wint ereklasse kleine maat

Noddyvyse Magic Moment tweede in ereklasse

damesklasse gewonnen door Brookfield Olympic dreams

« Terug