Vijf overwinningen op bijzonder fraai concours Exloo

Vijf overwinningen op bijzonder fraai concours Exloo

29 augustus 2020

Stal Huckriede deed vandaag 29 augustus opnieuw goede zaken, nu op de prachtige locatie van Hippisch Centrum Exloo. De ruime zandpiste lag er perfect bij waardoor de tuigpaarden en hackney’s optimaal konden presteren.

Net als vorige week in Tolbert staken Just Lucky (v. Wentworth Ebony) en Renvyle Imondro (v. Cizandro) in grote vorm.
De zwarte hengst liet er tijdens het overrijden in de tussenlimiet geen gras over groeien wie er moest winnen. Met opnieuw hoge ruime passen waste hij door de baan en liet de concurrentie achterzicht.

Ik de hoge limietklasse was Renvyle Imondro een klasse apart. Lambertus reed de bruine nu zonder opzet waardoor hij meer ontspannen en vrijer zijn machtige bewegingen kon tonen. Ook het orenspel was veel vriendelijker. Zonder ook maar één keer te verzaken liep Imondro regelrecht naar de overwinning.

Met Anneke Borkent aan de leidsels was dit in de damesklasse weer het geval. Ook nu was elke pas raak met extreme hoge en ruime bewegingen in de voorhand en een krachtig onderbrengende achterhand.

De hackey’s deden het wederom goed. Anneke Borkent won met Noddyvyse I Am Here (v. Heartland Propet) de hoge limietklasse en pakte met Brookfield Olympic Dreams (v. Aghaderg Brookfield) ook de winst in de damesklasse.
In de ereklasse geen overwinning deze keer maar wel de tweede en derde prijs voor Brookfield May Way (v. Aghaderg Brookfield) en Noddyvyse Magic Moment (v. Heartland Propet).Brookfield Olympic Dreams wint damesklasse
Noddyvyse I Am Here opnieuw de beste in hoge limietklasse

Just Lucky winnaar tussenlimiet
Renvyle Imondro ook in damesklasse onverslaanbaar

« Terug