Alles gewonnen op CH Houten

Alles gewonnen op CH Houten

12 september 2020

De successen van stal Huckriede in dit korte concours seizoen blijven maar voortduren. Vandaag 12 september op het goed georganiseerde concours hippique op het terrein van de Zilfia’s Hoeve in Houten werd er 7 keer afgereden en evenzo veel overwinningen geboekt.

Bij de hackney’s zijn met name de Brookfield pony’s van de familie Peters uit Engeland in geweldige vorm en met Anneke Borkent aan de leidsels won de hengst Brookfield May Way de ereklasse kleine maat en met Brookfield Olympic Dreams won ze ook damesklasse. De deftige merrie weet keer op keer te imponeren en is nog ongeslagen dit seizoen.
Dat geldt overigens ook voor Noddyvyse I Am Here want die won wederom de hoge limietklasse met Anneke. “Zo hoort een hackney te lopen”, was de toelichting van de jury. Amy Tewis won met I am Here de rubriek voor Young Riders.

Met Noddyvyse Magic Moment werd Lambertus derde in de ereklasse.

De beide tuigpaarden, Just Lucky en Renvyle Imondro, wonnen voor de derde week oprij hun wedstrijden. De zwarte hengst Just Lucky blijft de tussenlimietklasse domineren met zijn machtige ruime passen en was ook nu de onbetwiste winnaar.

Renvyle Imondro van F. Fitzpatrick blijft ook elke week verbazen. In de hoge limietklasse werd hij gereden door Lambertus opnieuw onbedreigd winnaar met ongekende machtige bewegingen waarbij hij zowel voor als achter veel kracht en ruimte laat zien. Met Anneke in de damesklasse kwam er ook geen tegenstander in de buurt van de bruine hengst en was de overwinning zeer terecht.

« Terug