Mooie resultaten voor stal Huckriede op hackney hengstenkeuring

20 maart 2021

Met twee goedgekeurde hackney hengsten kleine maat was stal Huckriede gisteren 20 maart, behoorlijk succesvol op de hengstenkeuring van het Nederlands Hackney Stamboek in manege De Nieuwe Heuvel te Lunteren.

Catalogus nummer 13 Luddington Hi Five (Westbourne Hi Tech x Hurstwood Sunbeam) liet zich heel mooi zien en heeft veel uitstraling en kwam goed op het achterbeen. Hij heeft tevens een mooi hals hoofd houding. Deze 5-jarige Luddington Hi Five is gefokt door A.L. & B. Ward uit Virginia Water Surrey (UK).

Catalogus nummer 12 is de 5-jarige Dutch Hannibal (Westbourne Hallmark x Noble Boy). Dit leemvosje beschikt over een goed achterbeen en liet in de voorhand een hoge ruime actie zien. J. Nijenhuis uit Doezum heeft deze beste beweger gefokt.

Bij de oudere goedgekeurde hengsten in de leeftijdsgroep 7 tot en met 10 jarigen stonden Noddyvyse I am Here (Heartland Propet x Conviction’s Beauty) en Ardingly’s Hot Chocolate (Eclipse Hurricane x Sunbeam Vindicator) op de plaatsen één en twee en mochten beide naar de kampioenskeuring. Ook Noddyvyse Casanova (Sunbeam Something Special x Sky High) mocht naar de finale vanwege zijn tweede plaats bij de 11 tot en met 15-jarigen.

Met drie kanshebbers in de grote finale lukte het net niet om het algemeen kampioenschap te winnen maar was er wel het reserve kampioenschap voor Noddyvyse I am Here. Casanova werd derde en Hot Chocolate vierde.

Bij de grote maat werd Tivoli Ebony (Wentworth Ebony x Birkhouse Billy) derde in de zijn leeftijd groep en ook in het algemeen kampioenschap.

Wij feliciteren de eigenaren, fokkers en voorbrengers van de algemeen kampioenen.

« Terug