RENVYLE IMONDRO TUIGPAARDE VAN HET JAAR

RENVYLE IMONDRO TUIGPAARDE VAN HET JAAR

15 augustus 2021

Gisteren was de Nationale Tuigpaarden Dag en dat werd voor stal Huckriede een heel bijzondere en mooie dag.

Nadat Kevin opnieuw de Future Cup voor de Young Riders had gewonnen met Renvyle Imondro en de ereronde had gereden moest hij even weer opstellen voor de eretribune.

Inspecteur Viggon van Beest stond inmiddels in de baan en begon het levensverhaal van Imondro te vertellen. Hoe hij als 2-jarige hengst al opviel en zich ontwikkeld heeft tot nu een multi-kampioen. Zowel Lambertus Huckriede als Anneke Borkent als zoon Kevin behaalden vele overwinningen en kampioenschappen met de bruine nu 8-jarige zoon van Cizandro.

Tot slot kwam het hoge woord eruit, Imondro was gekozen tot TUIGPAARD VAN HET JAAR.

Een titel die hij verdiend heeft na al die overwinningen die hij jaar in jaar uit boekt.

Misschien wel de grootste verrassing was dat Imondro’s Engelse eigenaar, de heer F. Fitzpatrick ineens van de tribune naar beneden kwam. Hij was speciaal overgevlogen uit Noord ierland om hierbij aanwezig te kunnen zijn. Onze vaste groom Christine Mensink zat mee in het complot om alle betrokkenen naar Ermelo te halen. Imondro is gefokt door mevrouw G.W. Zuidema- van Dam uit Lierderholtuis , die ook aanwezig was bij dit ook voor haar hoogtepunt voor haar fokkerij.

Wij, Lambertus, Anneke en Kevin zijn bijzonder trots op Imondro en bedanken iedereen die heeft meegewerkt aan dit prachtige moment.

To our friend mister Fitzpatrack
It was very nice to see you and that you had come to Ermelo to see this. Congratulations on this prize for your horse that became Horse off the Year.

« Terug