Dubbelslag voor Renvyle Imondro in Exloo

Dubbelslag voor Renvyle Imondro in Exloo

28 augustus 2021

Zaterdag 28 augustus jl. was stal Huckriede afgereisd naar Exloo waar twee kampioenschappen verreden moesten worden.

Als eerste kwam Anneke Borkent in de baan voor het dameskampioenschap en zij reed Renvyle Imondro (v. Cizandro) van Frank Fitzpatrick onbedreigd naar de titel. Voor Anneke de 19de en voor Imondro de eerste voor de dameskar.

Daarna was Kevin Huckriede aan zet in de strijd om het Young Riders kampioenschap. Ook hij reed Imondro naar de winst waarmee de bruine ruin een dubbelslag sloeg.

Eerder op de dag had Lambertus de kleine limietklasse gewonnen met Just Lucky (v. Wentworth Ebony en won hij met Magnifiek (v. Idol) de voorlaatste wedstrijd in de Westfort hengstencompetitie.

In de nationale competitie was er nog een derde plaats voor Martin Morero (v. Atleet).

Voor de hackney’s waren er deze dag twee overwinningen. Lambertus won met Ardingly’s Hot Chocolate (v. Eclipse Hurricane) de hoge limietklasse en met Brookfield Olympic Dreams (v. Aghaderg Brookfield) won Anneke Borkent de damesklasse.

Luddington Hi Five (v. Westbourne Hi Tech) en Dutchman’s Hannibal (v. Westbourne Hallmark) van de gebroeders Rast werden tweede en derde in de lage limietklasse.

Anneke werd met Noddyvyse I am Here (v. Heartland Propet) derde in hoge limiet en met Amy Tewis tweede bij de Young Riders. Met Brookfield May Way (v. Aghaderg Brookfield) werd Anneke ook derde in de ereklasse kleine maat.

In de openklasse grote maat was nog een derde plaats voor de zwarte Ardingly’s Black is Black (v. Wentworth Ebony) van J. Peters.

« Terug